Gratis stamtræ, Gratis stamtræ program, Opret dit stamtræ.Gratis stamtræ, Gratis stamtræ program, Opret dit stamtræ.Gratis stamtræ, Gratis stamtræ program, Opret dit stamtræ.

Dine forfædre venter på at du skal fortælle deres historie!

Slægtsforskning, også kendt som familiehistorie, er en spædende hobby for millioner af mennesker rundt om i verden. Her i MyHeritage.com, er det vort mål at give dig det bedste værktøj til slægtsforskning og
famliehistorieforskning - hvad enten du er en erfaren slægtsforsker eller en begynder, som vil se hvad slægtsforskning er for noget.

Kom godt igang


Hent Family Tree Builder, vores gratis program til slægtsforskning, som gør det muligt for dig at oprette dit stamtræ. Det er ikke bare helt gratis og uden annoncer og spyware, men også en af de bedste systemer til slægtsforskning, som findes. Dets funktioner er lette at bruge, og du kan oprette dit stamtræ på en visuel måde. Det understøtter 34 sprog, og du kan oprette og udskrive dit stamtræ på flere sprog.
Lad dit stamtræ blive levende med billeder og dokumenter, og brug vor banebrydende teknologi til ansigtsgenkendelse til at finde mere viden om dine billeder. Opdag identiteten af personer, du ikke kender, men som ses på dine gamle familiebilleder. Ved nogle få klik på musen, kan du publicere dit stamtræ på internettet på din familiewebside og dele det med familie og venner!
Hent Family Tree Builder

Lær mere om Family Tree BuilderOpret din egen familiewebside


MyHeritage.com Family Pages lader dig skabe din families eget mødested på nettet. Invitér dine familiemedlemmer til at deltage på din side, dele familiebilleder, lægge stamtræer på nettet og dele dem med familiemedlemmer, spore familiens medicinske historie, holde orden på vigtige familiebegivenheder og meget mere. Oprettelse af en familieside tager kun nogen få minutter, og der behøves ingen teknisk erfaring. De grundlæggende faciliteter (Basic) er gratis.
Du kan oprette en familiewebside, som er privat og sikker, eller gøre den offentlig, og dele den med resten af verden. Du har fuldstændig kontrol. For familiebilleder, der lægges op på din familieside, kan du bruge vor teknologi for ansigtsgenkendelse til slægtsforskning. Ved at dele millioner af ansigtstræk mellem brugere, hjælper det brugerne med at finde billeder af deres forfædre i andre brugeres fotoalbum, identificere mystiske personer på deres billeder, og finde slægtninger baseret på ansigtsligheder.
Opret min familieside nu

Lær mere om Family PagesFind dine forfædre


Hvis du vil opspore dine rødder, er internettet det bedste sted at starte søgningen efter dine forfædre. Der findes hundredevis af fantastiske, netbaserede databaser som indeholder genealogiske skatte, som feks Ellis Island immigrationsdatabase, Yad Vashem i Israel og det kendte Family History Library. Men hvem har tid til at søge i dem alle?
Vor unike søgemaskine til slægtsforskning, MyHeritage.com Research, hælper dig. Det er en gratis søgemaskine udviklet specielt til slægtsforskning. Den lader dig køre en samlet søgning efter dine forfædre, inklusive stavevariationer af deres navne, i hundredevis af de bedste databaser til slægtsforskning. Der findes næppe magen til. Prøv den, og du vil spare massevis af tid. Den hjælper dig med at finde vanskeligt tilgængelig informationer om forfædre, som du end ikke vidste eksisterede.
Søg efter mine forfædre nu

Lær mere om MyHeritage.com ResearchDrag nytte af styrken i vort fællesskab

Hvis du har behov for hjælp til slægtsforskningen eller du vil hjælpe andre, er vore opslagstavler noget for dig. Vi har opslagstavler som feks er organiseret efter tema, beliggenhed eller efternavn, og der er specielle mødesteder for begyndere. Vort fællesskab består af familiehistorie-interesserede som dig. Du kan udforske vort fællesskab og finde andre medlemmer som deler de samme interesser som dig, eller gennemse offentliggjorte familiesider, stamtrær og historiske fotos!
Besøg vore opslagstavler for slægtsforskning

Udforsk fællesskabet i MyHeritage.comSlægtsforskning på MyHeritage.com

MyHeritage.com blev oprettet af slægtsforskere for slægtsforskere. Vort mål er at skabe en unik service og gøre det mulig for familier at mødes på nettet, kommunikere, dele, udforske og bevare deres slægtsviden.
 
 
Indlæser...
Indlæser...