MyHeritage er stolt over at give dig folketællingen US 1940

Søg i 1940-folketællingens index

  Information om alle de 132 millioner amerikanere i folketællingen 1940 er til rådighed.

Navn

Fødsel

Beregn det
Var cirka år gammel i Beregn det
Indtast en gyldig alder
Indtast et gyldigt år

Bopæl


Søg
Slet formular
 • LæS MERE OM LIVET I 'GREATEST GENERATION' I DIN FAMILIE

  Hvor blev de født? Hvad var deres fulde navne? Hvad var deres uddannelse? Hvor boede de? Hvem boede de sammen med? Hvor var de fem år tidligere? Hvad var deres beskæftigelse? Hvor meget tjente de? Ved at give dig alle billederne og søgbare index for U.S. fortegnelser i 1940, vi er der for at hjælpe dig med at opdage mere om dine forfædre og slægtninge som levede i hårde tider - så som den store depression og sidenhen 2. verdenskrig, og forbinde familieminder med historiske optegnelser.
 • DEN STøRSTE TIDSBESPARELSE

  Ved hjælp af en stærk teknologi, vil MyHeritage automatisk matche alle poster fra folketællingen i 1940 med personer i dit stamtræ. Det er en stor tidsbesparelse! Bare læn dig tilbage og vi gør det hårde arbejde for dig.
 • TILBAGE TIL 1940

  Klik på infografik på siden for nogle sjove fakta om 1940.
 • DEN AMERIKANSKE FOLKETæLLING 1940 FORMULAR

  For kun 72 år siden sine kan dine pårørende have udfyldt en af ​​disse. Fra d. 2. april 2012 kan du komme tættere på at forstå, hvordan de levede.
  Se et eksemplar af en Folketællings formular fra 1940
 • GøR DIG KLAR NU....

  Byg dit stamtræ på MyHeritage eller importere en GEDCOM i dag. I begyndelsen af ​​April 2012 vil vi gradvist at uploade og søge nye data fra tællinger, og du vil modtage automatiske meddelelser, når vi med succes matcher poster til dit stamtræ. Start dit stamtræ, det er gratis!Importer din GEDCOM