Overrask dig selv

Den simple MyHeritage DNA-test vil afsløre din unikke etniske baggrund og matche dig med nyfundne slægtninge. Opdag de specifikke grupper, som du stammer fra blandt 2.114 geografiske regioner, og tag slægtshistorie til det næste niveau med DNA-testen til den mest overkommelige pris på markedet.

Englænder
England (Yorkshire)
50%
Skandinav
Norge (Viken)
20%
Italiener
Italien (Abruzzo)
15%
Nordafrikaner
10%
+2 flere
5%
2.114
Geografiske regioner

Animér dine familiefotos

Deep Nostalgia™ — sensationen som har taget internettet med storm!

Mere end 113 millioner animationer og vi tæller stadig!

Opret dit online stamtræ

Din fortid begynder med dit stamtræ, og det er nemt at opbygge et på MyHeritage. Tilføj navne, datoer, fotografier og historier og del med din familie.

Søg i milliarder af optegnelser

Dyk ned i vores store internationale optegnelses database - bare søg et navn for at lære mere om dine forfædre. Med eksklusivt indhold og præcise resultater vil vi hjælpe dig med at afdække mere end du havde forestillet dig.

Nemme automatiske opdagelser

I det øjeblik du opretter et stamtræ, vil vi begynde at søge efter dig. Glæd dig til e-mail advarsler med Smart Matches og Record Matches afslørende nye stamtræsforbindelser, optegnelser og avisartikler om dine forfædre.

Deltag i MyHeritage familien

Millioner af familier rundt om i verden bruger MyHeritage til at udforske deres historie. Samarbejd med medlemmer og deltag sammen med tusinder, som genforenes med længe mistede slægtninge hver eneste dag, gennem vores netværk.

  • 6,0 milliarder profiler
  • 50 milioner stamtræer

Hvor som helst, når som helst på enhver platform

Udforsk din familiehistorie med tre prisbelønnede produkter, alle private og sikre. Synkroniser mellem dem og nyd en fængslende rejse til din fortid, uanset hvor du er.

Tablet
Mobil
Desktop

Opdag og påskøn
din unikke familiehistorie

Start gratis prøveperiode