Erklæring om tilgængelighed

Vi lægger stor vægt på at yde lige service til alle, uden undtagelser - også til kunder med handicap.

Vi har investeret betydelige kræfter og ressourcer i vores hjemmeside for at gøre den tilgængelig, så så mange som muligt kan bruge den nemt og bekvemt - og gøre den mere tilgængelig for mennesker med handicap. Hjemmesiden er gjort tilgængelig ved hjælp af A-Web-softwaren (herefter: β€Softwareβ€), som gør det muligt for os at levere indhold til de besøgende på vores hjemmeside, når det er muligt.

De fleste sider på vores hjemmeside opfylder kriterierne for tilgængelighedsniveau AA. Bemærk, at på trods af vores bestræbelser på at gøre alle sider på vores hjemmeside tilgængelige, kan det forekomme, at nogle områder eller funktioner på hjemmesiden endnu ikke er blevet gjort tilgængelige. Hjemmesidens tilgængelighed er kompatibel med følgende webbrowsere:

 • Internet Explorer 7/8/9/10/11
 • Chrome
 • Firefox
 • Safari

Hvordan fungerer tilgængelighed på vores hjemmeside?

Hjemmesiden har en tilgængelighedsmenu. Du kan få adgang til tilgængelighedsknapperne ved at klikke på menuen, eller ved at bruge din museknap eller ved at navigere med tabulatortasten. Menuen kan lukkes ved at klikke på knappen β€Lukβ€ eller tasten β€Escβ€ på dit tastatur, eller ved at klikke på den med musen.

Hvordan kan du navigere på hjemmesiden?

Tabulatortasten bruges til at navigere fremad på hjemmesiden. TAB + SHIFT-tastekombinationen bruges til at navigere baglæns på hjemmesiden.
Vores hjemmeside understøtter NVDA-skærmlæsere til Windows og MAC OS X-operativsystemer.
Ændring af farvekontrasten: Du har mulighed for at ændre baggrundskontrasten og gøre den lysere eller mørkere.
Ændring af skriftstørrelser og skrifttyper: Skriftstørrelsen kan øges eller formindskes. Skrifttypen vil blive ændret til Ariel for at give dig en bedre læseoplevelse.
Navigation til indholdsområder: Du kan springe til indholdsområderne på vores hjemmeside. Hjemmesiden er opdelt i hovedindholdsområder. Du kan springe fra toppen af siden direkte til et hovedindholdsområde. Tryk på Enter-tasten for at tilgå et indholdsområde. Muligheden for at springe tilbage til toppen af siden vil blive vist nederst på hver side, over sidefoden.
Formularer: Vi tilbyder en bred support til at gøre kontaktformularer tilgængelige, og som er underlagt bestemmelserne i brugsbetingelserne.
Kompatibilitet med hjælpeteknologier. For eksempel: understøttelse af funktioner til højtlæsning af fejl i skærmlæsere.
Understøttelse af hjælpemidler: bred understøttelse af hjælpemidler ved hjælp af ARIAs regler.
Tryk på knappen “Afbryd tilgængelighed”, og vende tilbage til standardvisningstilstand.

Tilgængelig kundeservice

 • Du kan også kontakte vores kundeservicecenter på andre måder som er til rådighed for dig:
  Send en meddelelse på email til support@myheritage.com
  Sende et brev med postvæsenet til MyHeritage Ltd. 3 Ariel Sharon St. Or Yehuda.

Tilgængelighed til faciliteter

Vores virksomhed tilbyder ikke offentlige modtagelsestjenester, men virksomhedens faciliteter er tilgængelige i overensstemmelse med bestemmelserne i loven og forskrifterne. Du kan kontakte os via vores digitale kundeservicekanaler og callcenter.
Nedenfor finder du de eksisterende tilgængelighedsordninger i vores virksomheds kontorer på Ariel Sharon St. 3 i Or Yehuda:

 • Der er handicapparkeringspladser på parkeringspladsen over for virksomhedens kontorer;
 • Der findes en kontinuerlig adgangsvenlig rute fra parkeringspladsen gennem indgangen op til virksomhedens kontorer på 4. sal (inklusive tilgængelige elevatorer);
 • Der er tilgængelige handicaptoiletter på virksomhedens kontorer;
 • Identifikations- og vejvisningsskilte er installeret;
 • Det er tilladt at medbringe servicedyr, der er beregnet til at hjælpe personer med handicap, til virksomhedens kontorer.

Kontakt os for eventuelle forespørgsler, fejl eller forslag

Vi ser i øjeblikket ikke nogen tilgængelighedsproblemer på vores hjemmeside. Hvis du er stødt på et problem eller en fejl i forbindelse med tilgængelighed, vil vi sætte pris på dit input om et sådant problem, og vi vil bestræbe os på at finde den rette løsning og tage os af en sådan fejl så hurtigt som muligt. Vi forsøger at holde og vedligeholde hjemmesiden i den bedst mulige stand. Hvis du er stødt på tilgængelighedsproblemer på vores hjemmeside, bedes du kontakte vores tilgængelighedskoordinator, så vi kan løse problemet bedst muligt og vedlægge så mange detaljer som muligt: en beskrivelse af problemet eller fejlen; hvilken handling forsøgte du at udføre; hvilken side besøgte du; hvilken type og version af webbrowser brugte du; operativsystemoplysninger; type af hjælpemiddel (i det omfang et sådant blev brugt).

Koordinator for tilgængelighed

Kontakt venligst vores firmas tilgængelighedskoordinator Alon Ehrenfeld for spørgsmål eller anmodninger om vores websted og tilgang hertil, på email her: accessibility@myheritage.com. Vores tilgængelighedskoordinator har kontoradresse på 3 Ariel Sharon Blvd., Or Yehuda, Israel