Kontakt os
Vi er til for at yde dig professionel og forståelig hjælp, så du får det optimale ud af MyHeritage.
Vores ansvarsbevidste team af agenter tilbyder support på Dansk og 16 andre sprog.
Besøg servicecenteret
Hjælpe Center
Ring gratis til os
LandTelefonnummerÅbningstider
Australien (+61) 1800 731 768Søn-tors 17.00-07.00 AEDT samt fre 17.00-01.00 AEDT
Belgien (+32) 800 26 102Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Canada (+1) 844 921 2230Regnskab og salg: man-fre 07.00-17:00 MST; Teknisk support: søn-tors 23.00-15.00 MST
Danmark (+45) 808 201 32Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Frankrig (+33) 08050 800 98Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Holland (+31) 0800 24 00013Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Irland (+353) 1800 817 330Søn-tors 06.00-20.00 GMT samt fre 06.00-14.00 GMT
Israel (+972) 1801 2222 99Søn-tors 08.00-22.00 IST samt fre 08.00-16.00 IST
New Zealand (+64) 0800 995 069Søn-tors 19.00-09.00 NZDT samt fre 19.00-03.00 NZDT
Norge (+47) 800 24 741Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Spanien (+34) 900 838 969Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Storbritannien (+44) 80 0098 8125Søn-tors 06.00-20.00 GMT samt fre 06.00-14.00 GMT
Sverige (+46) 020 889 289Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Sydafrika (+27) 0800 980 785Søn-tors 08.00-22.00 SAST samt fre 08.00-16.00 SAST
Tyskland (+49) 0800 589 3922Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
USA (+1) 877 432 3135Regnskab og salg: man-fre 07.00-17.00 MST; Teknisk support: søn-tors 23.00-15.00 MST
Østrig (+43) 800 80 2582Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Andre steder +1 385 313 9758 *Søn-tors 06.00-20.00 GMT samt fre 06.00-14.00 GMT

*Gebyrer kan forekomme, tjek din netværksudbyder for at få oplysninger omkring dette

Australien
Søn-tors 17.00-07.00 AEDT samt fre 17.00-01.00 AEDT
Belgien
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Canada
Regnskab og salg: man-fre 07.00-17:00 MST; Teknisk support: søn-tors 23.00-15.00 MST
Danmark
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Frankrig
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Holland
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Irland
Søn-tors 06.00-20.00 GMT samt fre 06.00-14.00 GMT
Israel
Søn-tors 08.00-22.00 IST samt fre 08.00-16.00 IST
New Zealand
Søn-tors 19.00-09.00 NZDT samt fre 19.00-03.00 NZDT
Norge
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Spanien
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Storbritannien
Søn-tors 06.00-20.00 GMT samt fre 06.00-14.00 GMT
Sverige
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Sydafrika
Søn-tors 08.00-22.00 SAST samt fre 08.00-16.00 SAST
Tyskland
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
USA
Regnskab og salg: man-fre 07.00-17.00 MST; Teknisk support: søn-tors 23.00-15.00 MST
Østrig
Søn-tors 07.00-21.00 CET samt fre 07.00-15.00 CET
Andre steder
Søn-tors 06.00-20.00 GMT samt fre 06.00-14.00 GMT

*Gebyrer kan forekomme, tjek din netværksudbyder for at få oplysninger omkring dette