Kun$69‎
$79‎
Overrask dig selv
Afdæk din etniske oprindelse og find nye slægtninge med vores simple DNA-test.
Kun$69‎
$79‎
De højeste teknologiske standarder til den mest overkommelige pris på markedet.
Din DNA afslører din unikke arv – de etniske grupper og geografiske regioner, du stammer fra.
Find nye slægtninge, som du aldrig vidste eksisterede, gennem jeres fælles DNA.

I løbet af de sidste 16 år har MyHeritage hjulpet millioner af mennesker med at finde nye familiemedlemmer og opdage deres etniske oprindelse.

Hvor i verden stammer din familie fra?

De steder, hvor dine forfædre hørte hjemme, ligger i din DNA. Historisk set kommer etniske grupper fra de samme geografiske egne og trækker på en lokal genpulje. Vi analyserer din DNA for at finde ud af, hvilke dele, der skønnes at stamme fra hver af de 42 etniciteter, vi arbejder med – det største antal blandt alle større DNA-test-udbydere. Lær mere

Hvad vil du opdage?

Vi søger efter personer, hvis DNA matcher din: dine slægtninge. Vores DNA-matchningsteknologi afslører, hvor stor en procentdel af din DNA du har til fælles med dine matches, og dette viser, hvor nært beslægtede I er. Du kan få forbindelse til dine nyfundne slægtninge og lære mere om din famiie samt opdage fælles forfædre.Lær mere

FAQ

 • Hvad kan jeg lære af en DNA-test, som jeg ellers ikke ville vide?
  Med MyHeritage DNA kan du finde slægtninge, som deler DNA-segmenter med dig nedarvet fra fælles forfædre. Du kan afdække dine forfædres etniske og geografiske oprindelse - som kan indeholde nogle overraskelser.
 • Hvad er fordelene ved at teste andre familiemedlemmer?
  Vi anbefaler, at du tester andre familiemedlemmer. Hvert af dine familiemedlemmer bærer unikke stykker af DNA, der tilsammen kan være nøglen til viden om din families historie. Ved at teste en eller begge dine forældre får du mulighed for at få ydereligere oplysninger om dine egne DNA-matches. For eksempel vil du kunne finde ud af, om en match er fra den fædrene eller mødrene side. Det er også værd at teste forældre, søskende, fætre, kusiner og andre familiemedlemmer, fordi det kan hjælpe dig med at finde flere slægtninge og lære mere om dine egne matches. Den måde gener nedarves på betyder, at dine søskende kan få et andet etnicitetsresultat end dit. Ved at sammenligne jeres resultater kan du lære endnu mere om din slægtsmæssige baggrund.
 • Hvad hvis jeg allerede har fået lavet en DNA-test? Vil MyHeritages test tilbyde nye oplysninger?
  MyHeritages DNA-test kan give dig unikke matches med brugere, der kun er blevet testet hos MyHeritage, plus matches med brugere, der har uploadet deres resultater til MyHeritage fra andre udbydere. Takket være MyHeritage's store internationale udbredelse og tilgængelighed på mere end 40 sprog vil du have bedre chancer for at blive matchet med slægtninge, der bor i andre lande. Du vil også modtage en omfattende etnicitetsanalyse på MyHeritage, der trækker på den største pulje af mulige etniciteter blandt DNA-testudbydere.
 • Kan jeg give MyHeritage DNA som en gave?
  Ja! Når du afgiver bestillingen online kan du enten få sendt sættet til dig selv, eller indsætte modtagerens adresse og så vil vi sende sættet direkte til modtager. Når de så modtager DNA-sættet som du har købt til dem, vil de blive anmodet om at åbne en gratis konto hos MyHeritage, hvis de ikke har en i forvejen, hvorefter de kan aktivere deres nye sæt.
  Når de har aktiveret deres sæt, vil vi sende relevante emails om sporingen og selvfølgelig også resultatet når de foreligger.
 • Hvilken type prøve skal jeg levere?
  MyHeritages DNA-test er nem at bruge, da det ikke handler om blod eller spyt. For at tage din prøve, skal du bare skrabe indersiden af kinden med en lille vatpind i ca 45 sekunder, og gentage dette med den anden vatpind til backup. Vatpindene placeres derefter i hætteglas og sendes til vores DNA-laboratorium til analyse. Resultaterne vil stilles til rådighed, så du kan se dem sikkert på MyHeritage webside.
 • Hvor lang tid vil det tage at få resultater?
  Når først din DNA-test er ankommet til vores laboratorium, vil det tage 3-4 uger før resultaterne er klare. Når resultater foreligger, vil vi underrette dig via e-mail og resultaterne vil være tilgængelige for dig online.
 • Hvordan analyseres og vises min DNA-test?
  MyHeritages DNA-test benytter microarraybaseret autosomal DNA test. Denne test giver de rådata, der hjælper os med at beregne dine DNA-matches og den etniske analyse af alle forfædrenes linier, både på din fars og mors side.
 • Hvad er forbindelsen mellem DNA og slægtstræet?
  DNA og slægtstræer supplerer hinanden. DNA kan bruges til at bevise eller modbevise dokumenterede slægtstræsforbindelser. For eksempel, hvis der er en anden person med dit efternavn, eller en slægtstræsejer, med hvem du har en Smart Match™, kan I begge teste jer på MyHeritage for at finde ud af, om I virkelig er i familie. Omvendt er slægtstræer uvurderlige for at forstå relationerne i DNA-matches. Det anbefales for enhver, der tager en DNA-test, at oprette et slægtstræ for at få det fulde udbytte af DNA-resultaterne og for at afdække hele historien bag dem. MyHeritage tilbyder fremragende værktøjer til at bygge et slægtstræ samt 9,6 milliarder historiske optegnelser, som gør det sjovt og bygge videre på det.