$99‎
Kun$69‎
Overrask dig selv
Afdæk din etniske oprindelse og find nye slægtninge med vores simple DNA-test.
$99‎
Kun$69‎
SPECIALTILBUD
Gem 30%
Slutter 31. juli
De højeste teknologiske standarder møder den mest overkommelige pris på markedet.
Din DNA afslører din unikke arv - de etniske grupper og geografiske regioner, du stammer fra.
Find nye slægtninge, som du aldrig vidste eksisterede, gennem din delte DNA.
Livsændrende opdagelser er et par enkle skridt væk
Gemt i dit DNA er din unikke etniske sammensætning, historien om dine forfædre, og en bane af nære og fjerne slægtninge, som venter på at blive fundet. Med en hurtig svaber af din kind, bestemmer testen din etniske oprindelse og finder dine slægtninge.
1. Bestil dit DNA-kit online
2. Send din prøve retur
3. Din DNA er analyseret i vores laboratorium Se DNA laboratorium video
4. Vis dine resultater online om 3-4 uger
Afslør dine etniske oprindelser
Opdag stederne dine forfædre kaldte for hjem.
Du får en oversigt over hvilke dele af dit DNA kommer fra forskellige globale befolkninger. Du kan opdage rødder fra uventede steder.
Opret forbindelse med nyfundet familie
Vi søger efter personer, hvis DNA Matcher dine: dine slægtninge. Du kan oprette forbindelse med dine nyfundne slægtninge for at lære mere om din familie og opdage fælles forfædre.

Har du allerede taget en DNA-test? Upload eksisterende DNA resultater.

MyHeritage har det største internationale netværk af stamtræer i verden. Få det meste ud af din DNA-test ved at lave dit stamtræ og opdag nye familieforbindelser med vores avancerede forskningsværktøjer.
Dit privatliv beskyttes
Dit privatliv er ekstremt vigtigt.
Vi har foretaget betydelige investeringer for at sikre din konto og personlige detaljer er sikre og beskyttede ved flere lag af kryptering. Alle tests er foretaget i vores verdensførende CLIA-certifiserede, CAP-akkrediterede laboratorie i USA.
MyHeritage DNA forklaret
Hvordan indsamler jeg min DNA prøve?
Indsamling af din DNA-prøve indebærer en simpel kindpodning og kan nemt udføres på to minutter eller mindre. Du vil modtage detaljerede instruktioner til prøveindsamling sammen med dit DNA-test-sæt. Du kan også se vores instruktionsvideo, der viser fremgangsmåden.
Hvilken type prøve, skal jeg levere?
MyHeritage DNA test-kittet er nem at bruge, da man ikke skal tappe blod eller spytte. For at tage din prøve, skal du bare skrabe indersiden af dine kinder med en lille vatpind i ca 45 sekunder, og gentage dette med den anden vatpind til backup. Vatpindene placeres derefter i hætteglas og sendes til vores DNA laboratorium til analyse. Resultaterne vil stilles til rådighed, så du kan se dem sikkert på MyHeritage webside.
Hvad kan jeg lære fra en DNA-test, som jeg ellers ikke ville vide?
Med MyHeritage DNA kan du finde slægtninge, du ikke tidligere kendte til, som deler DNA-segmenter med dig nedarvet fra fælles forfædre. Du kan afdække dine forfædres etniske og geografiske oprindelse - som kan indeholde nogle overraskelser.
Hvad er fordelene ved at teste andre familiemedlemmer?
Hvert af dine familiemedlemmer bærer et unikt stykke DNA, som tilsammen kan afsløre din families historie. Ved at teste en eller begge dine forældre, vil give dig muligheden for, at få ydereligere oplysninger om dine egne DNA-matches. For eksempel, vil du være i stand til at finde ud af, om hver match er fra fædrene eller mødrene side. Du vil opdage yderligere slægtninge gennem matching, med 100% af hver deres DNA (i stedet for kun de 50% som du har arvet). At teste søskende, fætre/kusiner og andre slægtninge, er også meget nyttigt for at finde flere pårørende og for at lære mere omkring dine egne matches. Da genetisk arv er tilfældigt, kan dine søskende få et andet etnisk resultat end din, og det er fascinerende og sjovt at sammenligne jeres resultater.
Hvad hvis jeg allerede har fået lavet en DNA-test? Vil MyHeritage testen tilbyde nye informationer?
Ja, at teste din DNA med MyHeritage giver betydelige fordele, selvom du allerede har fået lavet en DNA-test andensteds. Du vil være istand til at få unikke matches med brugere, som kun er blevet testet med MyHeritage, samt matches med brugere, som har uploaded deres resultater til MyHeritage fra andre udbydere. Takket være MyHeritage's tilgængelighed på mere end 40 sprog og bred international rækkevidde, vil du have bedre chancer for at blive matched med slægtninge, som lever i andre lande. Du vil også modtage en omfattende etnisk analyse på MyHeritage, som kan afsløre nye oplysninger.
Hvor lang tid vil det tage at få resultater?
Når først dit kit er ankommet til vores laboratorium, vil det tage 3-4 uger før resultaterne er klare. Når resultater foreligger, vil vi underrette dig via e-mail og resultaterne vil være tilgængelige for dig online.
Hvad er forbindelsen mellem DNA og stamtræer?
DNA og stamtræer supplerer hinanden. DNA kan bruges til at bevise eller modbevise dokumenterede stamtræsforbindelser. For eksempel, hvis der er en anden person, med dit efternavn, eller en stamtræsejer, med hvem du har et Smart Match™, kan I begge teste på MyHeritage DNA for at finde ud af, om I virkelig er i familie. Omvendt er stamtræer uvurderlige, for at forstå forholdets sti til DNA-matches. At oprette et stamtræ, anbefales for enhver der tager DNA-test, for at få det meste ud af DNA-resultaterne og for at afdække den fulde historie bag dem. MyHeritage giver fremragende værktøjer til at bygge et stamtræ, og 8 milliarder historiske optegnelser, som gør det sjovt og nemt at udvide det.
Hvordan vil du analysere og vise min DNA prøve?
MyHeritage DNA testen benytter microarraybaseret autosomal DNA test. Denne test giver de rådata, der hjælper os med at beregne dine DNA matcher og etniske analyse fra alle forfædrelinier, både fader- og moderside.