Gratis stamtræ, Gratis stamtræ program, Opret dit stamtræ.Gratis stamtræ, Gratis stamtræ program, Opret dit stamtræ. Gratis stamtræ, Gratis stamtræ program, Opret dit stamtræ.Om MyHeritage
MyHeritage blev grundlagt af en team of people med interesse for slægtsforskning og et godt tag på internet teknologi. Vort mål har været at gøre det enklere for folk rundt om i verden at benytte sig af internettet til at spore deres slægt og til at forstærke båndene til familie og venner.

Som i 2005, holder vi til i den smukke by Bnei Atarot, nær ved Tel Aviv, Israel. Byen blev grundlagt af Tyske Tempelherrer i 1902 under navnet Wilhelma.

Inspireret af de omliggende jorde og frugthaver og de nydeligt renoverede Tempelherre-villaer, hvor vi har vort hovedkvarter, stræber vi efter at bruge morgendagens værktøj i udforskningen af gårsdagens familiehistorie. I feb. 2012, efter vores vokseværk, er vi flyttet ind i nogle nydelige nye kontorer i Or Yehuda, Israel, vi har også kontor i USA i byen Lehi, Utah og LA, Californien, og har ansatte og repræsentanter i mange lande i hele verden.
Som et dynamisk familiehistorisk netværk, udvikler vore innovationer indenfor slægtstræer de mest interessante og belønnende oplevelser. Vores nylige overtagelse af World Vital Records og Geni.com er eksempler på vores muligheder for at tilbyde milliarder af historiske records samt fremragende samarbejdsværktøjer til et bredere og mere internationalt publikum end tidligere.
Hvis du er lige så ivrig og interesseret som vi i at udforske slægtshistorie, og ønsker at dele dine erfaringer med familiemedlemmer og venner, så er MyHeritage stedet for dig.