MyHeritage DNA-sæt for Sundhed
Kun$99‎
$199‎
+ forsendelse

Få indsigt

Opdag, hvordan dit unikke DNA kan påvirke dig og din familie med MyHeritage DNA sæt for Sundhed
Kun$99‎
$199‎
+ forsendelse
Vigtige informationer

Videnskabelig ekspertise

42 personaliserede sundhedsrapporter genereres på baggrund af grundig videnskabelige forskning.

Professionel overvågning

Din test inkluderer en lægelig supervision og genetisk rådgivning for at afgøre, om denne test er den rette for dig.

Nem og overkommelig

Med en simpel kindprøve kan vi afsløre et væld af oplysninger, herunder sundhed, genealogi og etnicitet.

MyHeritage har hjulpet millioner af personer til at finde nye slægtninge og opdage deres etniske baggrund takket være innovativ teknologi og DNA-testning

19 Rapporter om genetisk risiko

Alle bærer en vis risiko for at udvikle genetiske sygdomme. Dine rapporter giver dig et indblik i din genetiske risiko for at udvikle visse sygdomme i forhold til befolkningen som helhed.

Sygdommene omfatter*:

Hjertesygdomme, brystkræft, Alzheimers sygdom og 16 andre

Lær mere
*Polygene risikorapporter for lidelser såsom hjertesygdomme, brystkræft og type 2-diabetes er kun tilgængelige for personer, der er af overvejende europæisk oprindelse.

23 rapporter om bærerstatus

Få indsigt i hvilke genetiske sygdomme, du kan give videre til dine børn. Når man planlægger en familie, anbefales det at teste disponeringer, så man kan være opmærksom på de potentielle risici, hvis du og din partner er disponerede for de samme genetiske sygdomme.

Lidelser omfatter:

Tay-Sachs' sygdom, cystisk fibrose, Gauchers sygdom, og 20 andre

Lær mere

Skønnet etnicitet

Få oversigt over din unikke etniske oprindelse med en procentvis visning af de geografiske områder, dine forfædre kom fra.

Din etnicitetsrapport:
Inkluderer 42 repræsenterede etniske regionerIdentificerer etniciteter, som du har til fælles med dine DNA-matchesBaseret på verdens største Founder Population-projekt
Lær mere

DNA Matches

Find slægtninge, du ikke anede eksisterede, på grundlag af jeres fælles DNA. Du kan få kontakt til dine nyligt opdagede slægtninge, lære mere om din familie og opdage fælles forfædre.

Med DNA-matching kan du:
Opdag nye slægtningeBrug branchens bedste redskaberAfdækker den nøjagtige slægtslinjeKontakt dine matcher
Lær mere
Du er i gode hænder
Din test inkluderer en uafhængig læges supervision. Et spørgeskema om din sygdomshistorie er nødvendig, før du kan gennemføre testen. Dine svar holdes fortrolige og gennemgås af en læge. Når dine resultater foreligger, vil dine rapporter blive gennemgået af et klinisk team fra PWNHealth, som vil afgøre, om du skal tilrådes genetisk rådgivning. Hvis genetisk rådgivning anbefales, er det en del af tjenesterne fra PWNHealth.
Hvordan fungerer detLær mere
Bestil MyHeritage DNA sæt for Sundhed
Udfyld et sundhedsspørgeskema, som vurderes af en uafhængig læge
Tag en prøve fra din kind, og send prøven til laboratoriet
En læge gennemgår dine resultater, som du modtager i løbet af 3-4 uger

Privatlivets fred

Dit privatliv og beskyttelsen af dine data er vores topprioritet. DNA-analysen udføres i et CLIA-certificeret og CAP-akkrediteret laboratorium i USA for at sikre, at dine data behandles og opbevares sikkert og professionelt. DNA-data beskyttes af indtil flere lag af kryptering og lagres på sikre servere. For at sikre en tjeneste af højeste kvalitet gennemgår en læge i fortrolighed alle resultater som en del af vores udarbejdelse af dine rapporter.
  • Du ejer dine data, og du kan til enhver tid slette dem permanent.
  • Vi vil aldrig dele dine oplysninger med nogen tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke. Vil dine rapporter blive delt med PWNHealth for at sætte lægen i stand til at kontrollere din test.
  • Vi er den eneste DNA-virksomhed, der lover, aldrig at dele dine oplysninger med forsikringsselskaber.

FAQ

Hvad kan jeg lære af MyHeritage DNA fSundhed?
MyHeritage DNA Sundhed forbinder din fortid og din fremtid ved at lade dig opdage, hvad der gør dig til den, du er. Slægtsdelen af denne test vil afsløre slægtninge, som deler DNA-segmenter med dig, som I kan have arvet fra den samme fælles forfader. Du vil også opdage din etniske oprindelse med et etnicitetsskøn, som giver en procentuel oversigt over de geografiske områder, dine forfædre stammer fra.

Den del af denne test, som vedrører din sundhed, vil fortælle dig om din genetiske risiko for at udvikle visse sygdomme som f.eks. hjertesygdomme og brystkræft. Du kan også finde ud af, om du bærer visse DNA-varianter, som sandsynligvis ikke vil have nogen indflydelse på din sundhed, men som kan øge risikoen for, at dine børn kan udvikle visse sygdomme, hvis din partner også er bærer af varianter for samme sygdom. Hvis du har en øget risiko for at udvikle eller overføre en arvelig sygdom, kan det at vide det, hjælpe dig og dit sundhedspersonale til bedre at håndtere din og din families sundhed.

Denne test dækker en omfattende række sygdomme, men den dækker ikke ethvert gen og enhver mulig variant, der er forbundet med genetisk risiko. Visse sygdomme kan på grundlag af din etnicitet eller din personlige eller familiære sygehistorie være udelukket fra dine sundhedsrapporter. Da denne test kun analyserer nogle af varianterne for en sygdom, kan en personlig eller familiær historie af sygdommen eventuelt kræve yderligere testning. Hvis visse rapporter er udelukket, eller hvis du har en familiær historie med en eller flere af de sygdomme, vi tester for, skal du tale med en genetisk rådgiver eller en sundhedsudbyder for at tage stilling til, om yderligere test, screening og/eller genetisk udredning kan være passende.

Udover dit DNA påvirkes dit risikoniveau af miljø- og livsstilsfaktorer. Denne test bestemmer kun din genetiske risiko og afspejler ikke din samlede risiko for at udvikle eller videregive en genetisk sygdom.
Hvem kan tage en MyHeritage DNA-test?
Hvad er polygene risikoscores?
Bør andre medlemmer af min familie blive testet?
Omfatter MyHeritage DNA Sundhed lægelig supervision og genetisk rådgivning?
Hvilken type DNA-prøve skal jeg afgive?
Hvor lang tid tager det, før jeg modtager mine resultater?
Behandles mine genetiske og personlige oplysninger fortroligt?
Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har spørgsmål?
Hvad er forbindelsen mellem DNA og slægtstræer?

Vigtig information

Denne test afspejler din genetiske risiko for at udvikle visse sygdomme. Den kan ikke fortælle dig, om du har eller du vil udvikle sygdomme.

Denne test analyserer kun nogle af varianterne, som er forbundet med hver sygdom. Der vil være en mulighed for, at du har genvariant, som vi på nuværende tidspunkt ikke analyserer som en del af vores sundhedsydelse.

Polygene risikorapporter er på kun tilgængelige for personer af europæisk afstamning eftersom de data, der bruges til at generere disse rapporter, er baseret på personer med europæisk oprindelse. MyHeritage er begyndt at forske for at tillade polygeniske rapporter kan dække en større del af befolkningen i fremtiden. Derudover er andre rapporter mest relevante for mennesker af et bestemt etnisk oprindelse.

Udover dit DNA påvirkes dit risikoniveau af miljø- og livsstilsfaktorer. Denne test bestemmer kun din genetiske risiko og afspejler ikke din samlede risiko for at udvikle eller videregive en genetisk sygdom.

På grundlag af din egen og din families sygehistorie kan visse lidelser være udelukket fra dine sundhedsrapporter. Da denne test analyserer nogle af varianterne for en lidelse, vil din egen eller din families sygehistorie med denne lidelse måske kræve en grundigere analyse. Hvis nogle rapporter er udelukket, bør du tale med din genetiske rådgiver eller din behandlingsyder om relevant testning.

PWNHealths certificerede speciallæger udfører deres arbejde under streng standardoverholdelse for at sikre, at denne test er den rette for dig. I USA gennemgås hver anmodning om en MyHeritage DNA-test for Sundhed (kun sundhed), og hvis relevant, bliver den godkendt af uafhængige læger og genetiske rådgivere fra PWNHealth.