Gilad JaphetStifter og Adm. Direktør
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Jeg omtaler MyHeritage som et firma, der ikke bare klarer sig godt, men gør godt i verden. End of quote.
MyHeritage er udtænkt af den teknologiske veteran og erfarne slægtsforsker Gilad Japhet. Ud fra hans vision for iværksættersamfund og passion for slægtsforskning har udviklet MyHeritage fra en garagestart til en af verdens førende forbruger-internetvirksomhed med millioner af brugere over hele verden.
Før grundlæggelsen af MyHeritage, satte Gilad sit aftryk på BackWeb Technologies samt BRM Technologies, hvor han som leder af produktionen og antivirusforskningen, var årsag til disse selskabers fremgange.

I løbet af det sidste årti har Gilad været den drivende kraft bag vores mission med at gøre familiehistorie nemt og tilgængeligt for alle, med en række prisbelønnede produkter. Han har ført MyHeritage gennem betydelige opkøb, og indgåelse af partnerskaber med industrielle ligestillede.

Gilad investerer også sin egen tid i forskellige pro bono initiativer, benytter de teknologier og netværk han opbygget hos MyHeritage til gavn og glæde. Opgaver der spænder fra at opspore hundredvis af arvinger vedrørende stjålne ejendomme eller stjålne kunstværker, som de har en mulighed for at kræve tilbage til deres families besidelse, eller personligt engagere sig i genealogiske mysterier og genforene familier. Det er disse aktiviteter, der har tildelt ham øgenavnet "Sherlock Holmes" i slægtsforskningens univers.

Som en stolt far til tre, har Gilad´s følelse for eventyr ført til mange vandreture væk fra alfarvej. Uanset hvad du gør, så skal du ikke udfordre ham til et spil skak.