Gilad JaphetGrundlægger og Adm. Direktør
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Jeg opbygger MyHeritage som en virksomhed, der ikke bare klarer sig godt, men også gør godt i verden. End of quote.
MyHeritage er udtænkt af den teknologiske veteran og erfarne slægtsforsker Gilad Japhet. Hans iværksættervision og passion for slægtsforskning har udviklet MyHeritage fra en garagestartup til en af verdens førende forbruger-internetvirksomheder med millioner af brugere over hele verden.
Før han grundlagde MyHeritage, satte Gilad sit præg hos BackWeb Technologies og hos BRM Technologies, hvor hans roller som henholdsvis Head of Product Management og leder af anti-virus forskningsenheden var medvirkende til disse virksomheders succeser.

I løbet af det sidste årti har Gilad været drivkraften bag vores mission om at gøre slægtsforskning let og tilgængelig for alle med en række prisvindende produkter. Han har ledet MyHeritage gennem betydelige opkøb og etablering af partnerskaber med branchefæller.

Gilad investerer også sin fritid i forskellige pro bono initiativer ved at bruge de teknologier og netværk, han har opbygget hos MyHeritage til det fælles bedste. Præstationerne spænder fra at spore hundredvis af arvinger til stjålne ejendomme eller plyndrede kunstværker og give dem mulighed for at kræve deres families ejendom tilbage, til personligt at blive involveret for at løse genealogiske mysterier og genforene familier. Det er disse aktiviteter, der har givet ham kælenavnet "Sherlock Holmes" i slægtsforskningskredse.

Gilad er en stolt far til tre, og hans sans for eventyr har ført til mange trekking-ekspeditioner væk fra alfarvej. Det kan ikke anbefales at udfordre ham til et spil skak.