Yakir LasryVP Kunderelationer
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Jeg elsker passionerede kunder. Nogle af vores bedste ambassadører er folk, der var frustrerede, indtil vi hjalp dem så meget, at de endte med at blive vores største fans. End of quote.
Yakir administrerer alle kundevendte aktiviteter hos MyHeritage, hvilket omfatter salg og kundesupport.

Sammen med en stærk baggrund i salg bringer Yakir en sans for opfindsomhed til MyHeritage. Han undgår sætninger som "industristandard" og foretrækker i stedet at genopfinde systemer for at kunne give kunder den bedste oplevelse.

Han startede inden for salg hos Memo Global, og steg hurtigt til test og research af nye markeder og metologier, og var til sidst i spidsen for skabelsen af et callcenter til promoveringen af et nyt produkt.

I 2010 kom Yakir til MyHeritage og byggede ene mand virksomhedens callcenter. Hans højeffektivitet førte til hans forfremmelse til chef for kundesupportafdelingen, hvor han var ansvarlig for markant forbedring af kundetilfredshed og udvikling af processer og materialer til optimering af kundeoplevelsen. Takket være Yakir indsats har MyHeritage fået et fremragende omdømme blandt en stadigt voksende base af millioner af tilfredse kunder.

Yakir har BBA- og LLB-grader fra Interdisciplinary Center Herzliya, og når han ikke arbejder, kan man som regel finde ham søge spændingen på ishockeybanen eller bokseringen, som stjernespiller på MyHeritage fodboldhold eller endda BASE jumping fra klipper.