Neta Langer LevitanPersonalechef
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Vores enestående talenter, betydningsfulde produkter, banebrydende teknologi og en kultur, hvor mennesket er i centrum, er det, der gør MyHeritage til et fantastisk sted at arbejde. Jeg er meget stolt over at være en del af det. End of quote.
Neta, vores Personalechef, overvåger alle aspekter af Human Resources hos MyHeritage med fokus på talentudvikling, virksomhedskultur og ledelse.

Neta har de seneste 23 år haft en række ledende HR-stillinger i forskellige brancher og virksomheder, herunder Glasshouse Technologies, Amdocs og senest som SVP HR hos 888 Holdings. Neta studerede Social Behavior på Bar Ilan University og Management & Organizational Behavior på Lahav, Tel Aviv University.

Gennem hele sin karriere som HR-leder i globale teknologivirksomheder har Neta mestret organisatoriske transformationer, M&A og vejledt ledere, samtidig med at hun har udført operationel ekspertise og talentengagement. Neta brænder for at fremme ekspertise og styrke mennesker og fællesskaber til at få succes. Hun mener, at data og teknologi er vigtige succesfaktorer i moderne avancerede organisationer.

Neta er gæsteforelæser i MA Organisationsudviklingsprogrammet på Peres Academic Center, og for at følge sit hjerte arbejder Neta frivilligt på forskellige måder med fokus på at styrke unge kvinders selvtillid, professionelle evner og beskæftigelsesegnethed. Sammen med HR-teamet er Neta engageret i at skabe et miljø, der inspirerer og får det bedste ud af mennesker. Hendes mission er at støtte forretningsmål og samtidig sikre, at MyHeritage er det bedste sted at arbejde og er klar til en lys fremtid.

Neta er lykkeligt gift med Alon, og sammen er de stolte forældre til tre børn. I sin fritid holder hun af indretning og gourmetbagning.