Ran LevyChief R&D Officer
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Vores R&D handler om solidaritet. Giv en hånd - vær en ven. Vi er alle ejere af virksomhedens succes. End of quote.
Jeg får lov til at have en utrolig indflydelse på millioner af familiers liv verden over — ved at arbejde med et team af folk, jeg har den dybeste respekt for og nyder at arbejde med.
Med mere end 18 års erfaring inden for teknologibranchen som udvikler og arkitekt med speciale i komplekse og omfattende systemer, er Ran passioneret omkring kvikke og effektive processer. Ran bringer stærke tekniske færdigheder til MyHeritage, hvor han arbejdede med at skabe en kultur af “kvalitet som en livsstil” i R&D-afdelingen, og gav teamene styrke til at fokusere på udførelse uden at kompromittere kvalitet.

Inden han blev VP R&D og senere Chief R&D Officer, ledte Ran back-end-teamet hos MyHeritage i 4 år, hvor han definerede arkitekturen til at løse omfattende udfordringer og gøre det muligt for MyHeritage at håndtere et tital af millioner af brugere og milliarder af profiler og historiske optegnelser. Inden han kom til MyHeritage, var Ran softwarearkitekt i et af forretningsområderne hos Nokia Siemens Network.

Ran har en BA i computervidenskab fra Academic College i Tel Aviv-Yafo. Hans karriere inden for teknologi blev inspireret af hans foretrukne hobby — kodning — som han startede i en alder af 10, hvor han udviklede spil inden internetæraen.