Ran LevyChef for Forskning og Udvikling
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Vores R&D handler om solidaritet. Giv en hånd, vær en ven. Vi har alle del i virksomhedens succes. End of quote.
Med over 18 års erfaring i teknologibranchen som udvikler og arkitekt med speciale i komplekse systemer i stor skala, brænder Ran for agile og effektive processer. Ran bringer stærke tekniske kompetencer til MyHeritage, hvor han har arbejdet på at skabe en kultur af "kvalitet som en livsstil" i R&D-afdelingen, hvilket giver teamene mulighed for at fokusere på eksekvering uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Før han blev VP R&D og senere Chief R&D Officer, ledede Ran Back-End-teamet hos MyHeritage i 4 år, hvor han definerede arkitekturen til løsning af udfordringer med høj skalerbarhed og gjorde det muligt for MyHeritage at håndtere tital af millioner brugere og milliarder af profiler og historiske optegnelser. Før han kom til MyHeritage, var Ran softwarearkitekt i et af forretningsområderne i Nokia Siemens Network.

Ran har en BA i datalogi fra Academic College of Tel Aviv-Yafo. Hans karriere inden for teknologi blev inspireret af hans yndlingshobby - kodning - som han startede i en alder af 10, hvor han udviklede spil før internet-æraen.