Smadar LeviRegnskabschef
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage gør tingene anderledes, og jeg elsker udfordringen med at tænke ud af boksen hver dag. End of quote.
Som Regnskabschef tilfører Smadar MyHeritage mere end 17 års erfaring med at etablere effektive finans- og regnskabsfunktioner i en række forskellige miljøer, herunder hos teknologiske, industrielle og kommercielle virksomheder samt store holdingfirmaer.

Før hun kom til MyHeritage, var Smadar VP Finance hos MediaMind, hvor hun ledede et team på 40 medarbejdere fordelt på 12 kontorer verden over, spillede en nøglerolle i udførelsen af DF FastChannels succesrige opkøb af MediaMind og ledede virksomhedens børsnotering på Nasdaq.

Hos de førende revisionsfirmaer Ernst & Young og Arthur Andersen var Smadar med til at yde vejledning og ekspertise i den løbende gennemgang og revision af kvartalsvise og årlige finansielle rapporter og i fastlæggelsen af strategier til passende håndtering af potentielle risici. Hun ydede også hyppig rådgivning om regnskabs- og skatteforhold.

Smadar har en BA i regnskab og en MBA i finans og regnskab. I sin fritid nyder Smadar og hendes mand at tilbringe tid med deres tvillinger. Som erfaren sbubadykker har Smadar dykket i mange af verdens største undervandsrev.