Smadar LeviChef- økonomisk officer
background
Previous page Next page
Beginning of quote:MyHeritage gør tingene anderledes, og jeg elsker udfordringen i at tænke ud af boksen, hver dag. End of quote.
Som Chief Financial Officer bringer Smadar mere end 15 års erfaring med etablering og udførelse af effektive økonomi- og regnskabsaktiviteter i forskellige miljøer, herunder teknologi-, industri- og handelsvirksomheder såvel som store holdingselskaber.

Før MyHeritage var Smadar finans VP i MediaMind, hvor hun var leder for 40 medarbejdere i 12 verdensomspændende kontorer, havde en hovedrolle i DF FastChannels overtagelse af MediaMind samt som IPO på Nasdaq. Endvidere var Smadar leder af et team på 40 medarbejdere på 12 kontorer over hele verden.

I de ledende revisionsselskaber Ernest & Yound og Arthur Andersen var Smadar med i at yde vejledning og ekspertise i det løbende arbejde med udvikiling af kvartals- og årsrapporter samt afgørende strategier i identifikation af potentielle risici. Hun yder hyppige råd i regnskabs- og skattesager.

Smadar har en BA i regnskab og MBA i finans og revision. I fritiden nyder Smadar og hendes mand tiden med deres tvillinger. Som erfaren scubadykker har hun dykket i mange af verdens største rev.