Maya LernerSenior VP Produktstyring
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Jeg brænder for at forbinde brugere på meningsfulde måder, og det er præcist det, MyHeritage handler om. End of quote.
Maya står i spidsen for MyHeritages produktstyring og strategi og sørger for, at vores produkter ikke blot er effektive men også spændende og brugervenlige.

Hun bidrager til MyHeritage med ti års ledelseserfaring inden for forbrugerprodukter og har arbejdet både i nystartede og store virksomheder - fra I-play (tidligere Oberon Media) til Sears, EatWith og senest Playtika, en alsidig historie der gør hende særlig velegnet til rollen hos MyHeritage. På baggrund af sin ekspertviden underviser hun i interaktivt produktdesign på IDC Herzliya, hvorfra hun selv har sin bacheloruddannelse i datalogi. Hun har desuden en Master of Public Administration (MPA) fra Cornell University.

Maya har altid være fascineret af slægtsforskning og blev endnu mere interesseret, da der blev lavet en dokumentarfilm om hendes egen slægtshistorie i 2007. Hun interesserer sig desuden for fotografering og madlavning og har kombineret disse hobbyer ved at skrive en familiekogebog, der indeholder både historier og opskrifter fra hendes bedsteforældres familiebageri.