Maya LernerProduktdirektør
background
Previous page Next page
Beginning of quote:Jeg elsker at bringe brugere sammen på en meningsfuld måde, og det er jo præcis, hvad MyHeritage handler om. End of quote.
Maya står i spidsen for MyHeritages produktledelse og -strategi og sørger for, at vores produkter ikke blot er effektive men også spændende og brugervenlige.

Hun bidrager til MyHeritage med ti års ledelseserfaring inden for forbrugerprodukter og har arbejdet både i nystartede og store virksomheder - fra I-play (tidligere Oberon Media) til Sears, EatWith og senest Playtika, forskellig slags historie gør hende særlig velegnet til rollen hos MyHeritage. På grund af sin ekspertviden underviser hun i interaktivt produktdesign på IDC Herzliya, hvorfra hun selv har sin bacheloruddannelse i datalogi. Hun har desuden en Master of Public Administration fra Cornell University.

Maya har altid være fascineret af slægtsforskning og blev endnu mere interesseret, da en dokumentarfilm blev produceret om hendes egen slægtshistorie i 2007. Hun interesserer sig desuden for at fotografere og lave mad og har kombineret disse to hobbier ved at skrive en familiekogebog, der både indeholder historier og opskrifter fra hendes bedsteforældres bageri.